Medtem, ko se ostali kosci sprašujejo kako pokositi mehko in visoko travo, je ta slovenski izdelek pokosil že trdovratno grmičevje in podrast!

Medtem, ko se ostali kosci sprašujejo kako pokositi mehko in visoko travo, je ta slovenski izdelek pokosil že trdovratno grmičevje in podrast!

Za vse kosce, ki so v lovu na alfa in omega pripomočkom za košnjo!

TURBOTRIMM Maxi disc se je čez noč zavihtel na sam prestol kot ultimativna kosilna glava z noži, saj ti omogoča:

 • prihranek goriva,
 • razbremenitev rok in sklepov,
 • hitro montažo
 • poenostavljeno košnjo strmih in težje dostopnih terenov,
 • hitrejšo in mirnejšo košnjo,
 • menjavo rezil v parih sekundah,

Brez uporabe TURBOTRIMM Maxi disc kosilne glave bo
tvoja košnja dolgotrajnejša in dražja.

Ne verjameš?

Spoznaj Jana - ki je nekoč enako kot ti, med košnjo vihtel motorno koso in preklinjal vsakič, ko se mu je visoka trava napletla okoli kosilne glave. Da situacij, ko je nitke enostavno zmanjkalo ali pa mu je le-ta ušla v kosilno glavo raje sploh ne omenjamo.

TURBOTRIMM Maxi disc je nitko nadomestil z učinkovitim sistemom zamenljivih rezil iz posebne umetne mase. Posebni noži:

 • se z enostavnim click-up sistemom zamenjajo v manj kot minuti,
 • ne obremenjujejo motorne kose,
 • se ob trku v tršo oviro (kamen, količek, drevo) samodejno skrijejo v notranjost glave oz. se zavrtijo za 360° okoli svoje osi, nato se ponovno postavijo na svoje mesto

Adijo nitka! Adijo nepotrebno zapravljanje časa!

Z uporabo klasične glave z nitko bo tvoja košnja napornejša in manj učinkovita.

 • Pojavile se bodo bolečine v rokah, ledvenem predelu in hrbtu, ki lahko vodijo v resna kronična obolenja,
 • čas, ki si ga namenil menjavanju nitke in čiščenju zapletene trave v kosilno glavo bo za vedno izgubljen,
 • strošek goriva, zaradi neenakomerne uporabe motorne kose bo vedno večji.

Na izkušnjo košnje lahko vplivaš le tako, da zamenjaš svoj pripomoček za košnjo…

Najnaprednejšo slovensko znanje    +    Superiorna tehnologija košenja

Hitra in enostavna montaža glave na motorno koso

Učinkovita košnja visoke trave, trnja, podrasti, grmovja in ambrozije

Lažja košnja strmih in težje dostopnih predelov

BONUS: Kompatibilnost z vsemi motornimi kosami z ravno palico

Pozitivna mnenja o ultimativni kosilni glavi z noži, ki je zahvaljujoč svoji tehnologiji zasenčila domnevno najboljše kosilne glave na svetu!

Za tem superiornim produktom stoji slovensko podjetje, ki zahvaljujoč inovatorju Francu Očkotu resnično razume, kaj tvoja kosilna glava najbolj potrebuje.

 • več kot 40 let izkušenj s področja košnje in servisiranja motornih kos,
 • kosilna glava z noži vrhunske kakovosti,
 • več kot 10 let lastnega razvoja in tehnologij,
 • več kot 2500+ zadovoljnih uporabnikov

Začetek razvoja kosilne glave z noži TURBOTRIMM Maxi disc sega v leto 2013 ko se je Franc Očko podal na trnovo pot raziskovanja, testiranja in inoviranja na področju nastavkov za motorne kose. 

Kakovost njegova izdelka  in inovativno rešitev za vsakega kosca, so prepoznali tudi strokovnjaki, saj je leta 2019 na kmetijsko živilskem sejmu AGRA za TURBOTRIMM Maxi disc prejel zlato medaljo!

Se sliši predobro, da bi bilo res?

Ja, vemo, resnično nam je uspelo razviti bolj kot ne neponovljiv izdelek za košnjo strmejših površin in tršega rastja, a vendar ima ta določeno slabost…

V našem podjetju slovimo po tem, da želimo zadovoljiti še tako zahtevnega kosca, a ob ponudbi motornih kos, ki so na voljo je TURBOTRIMM Maxi disc kosilna glava trenutno na voljo za motorne kose z ravno palico.

Nisi prepričan o kompatibilnosti s tvojo motorno koso?

Ne skrbi, zaradi različnih navojev na motornih kosah smo izdelali več vpenjalnih vložkov in tako poskrbeli, da bo glava TURBOTRIMM maxi disc kompatibilna skoraj z vsemi motornimi kosami z ravno palico.

Ker verjamemo v svoj produkt in njegovo kvaliteto, ti omogočamo kar 30 dnevni preizkus brez tveganja!
Kaj to pomeni zate?Da lahko v obdobju tridesetih dni po nakupu Turbotrimm Maxi disc-a preizkušaš kosilno glavo po lastnih željah in potrebah. V kolikor boš ugotovil, da naš produkt ni to, kar si si predstavljal, nam jo lahko brez dodatnih vprašanj vrneš na naš naslov: Roteus d.o.o. Boharina 24a, 3214 Zreče.

Povrnjeno boš dobil celotno kupnino, veseli pa bomo tudi tvojega povratnega mnenja, ki nam bo omogočilo TURBOTRIMM Maxi disc v prihodnosti še dodatno izboljšati!

Ne pozabi - za svojim produktom stojimo 100% zato ti zanj poleg 30 dnevnega preizkusnega obdobja nudimo še 12 mesečno garancijo na kvaliteto!
Oddaj svoje prednaročilo že danes in postani gospodar zelenih površin s TURBOTRIMM Maxi disc.

Koliko stane PREMIUM kosilna glava z noži?

Bodimo iskreni - glede na čas in živce, ki jih boš prihranil med košnjo s TURBOTRIMM Maxi disc-om in dejstvom, da lahko kosilno glavo v pičlih dveh minutah namestiš na katerokoli motorno koso z ravno palico, je vrednost izdelka neprecenljiva. 

A ker moramo izdelku določiti neko ceno, si dajma najprej pogledati, koliko bi bilo potrebno odšteti, če bi uporabljal kosilno glavo z nitko in hkrati želel doseči enak rezultat kot s kosilno glavo TURBOTRIMM Maxi disc.

Cena nitke variira glede na moč motorja tvoje kosilnice in dejstva, kakšno površino boš z njo pokosil. V povprečju cena nitke variira med par in kar 97€! 

Precej, kajne?

Pri tem časa in živcev, ki jih boš zapravil ob menjavanju nitke in še hujše - odstranjevanju visoke trave iz kosilne glave sploh nismo upoštevali. Prav tako se s košnjo visoke trave s kosilno glavo TURBOTRIMM Maxi disc prava zabava šele začne! A ne skrbi… Naš namen ni, da se okoristimo na tvoj račun. Zahvaljujoč lastni tehnologiji, znanju in izkušnjam smo uspeli določiti ceno, ki bo prijazna za tvoj žep.

TURBOTRIMM MAXI DISC
ENOSTAVNO MORAŠ PREIZKUSITI!

Oddaj svoje prednaročilo že danes in postani gospodar zelenih površin s TURBOTRIMM Maxi disc.

ODDAJ NAROČILO  * Navoj vpišite v opombe, seznam najdete tukaj. V primeru, da naročate več kompletov nožev ali več vpenjalnih vložkov, količino zapišite v opombe.


  Polja označena z * so obvezna.