Zadnji kosi – izjemoma samo 99,90€

Ker imam vsak mesec na voljo le nekaj glav po znižani ceni, akcija poteka po principu "KDOR PREJ PRIDE, PREJ MELJE".

Kose

Pozor: vsak mesec imam na voljo nekaj malo rabljenih rezalnih glav TURBOTRIMM, saj jih pogosto izposojam poslovnim partnerjem in distributerjem v ogled in preizkus.

Ker pa so te glave kozmetično nepopolne, saj imajo znake uporabe na potisku zgornje plošče ter rahlo obrabljene in zeleno obarvane nože (glej zgornjo sliko), jih žal ne morem prodati v redni ponudbi.

Da pa ne bi rabljenih glav kopičil v delavnici, sem se odločil, da jih odprodam po znižani ceni vsem tistim, ki si nove za ceno 121,00€ ne morete privoščiti.

Vsako glavo očistim, pregledam in prepakiram v novo škatlo (embalažo) z vsemi pripadajočimi deli ter dokumentacijo, zraven pa priložim tudi 3 nove nože GRATIS - skupaj torej 6 nožev v kompletu.

Kljub temu, da je glava rahlo rabljena, prejmete polno 1-letno garancijo na kvaliteto - če bi prišlo do okvare katerega koli dela v obdobju 1 leta po nakupu, vam okvarjen del zamenjam z novim, brezplačno (razen potrošnih delov - nožev in ležaja).

Prav tako vam pripada 30-dnevno preizkusno obdobje, v katerem lahko po mili volji preizkušate rezalno glavo in se prepričate o koristih, ki vam jih prinaša - in če vas ne bi navdušila, mi jo lahko brez slabe vesti vrnete, jaz pa vam povrnem celotno kupnino.

Ker imam vsak mesec na voljo le nekaj rabljenih glav, akcija poteka po principu "KDOR PREJ PRIDE, PREJ MELJE" - zato me, v kolikor te rezalna glava zanima, nemudoma pokliči na 070 718 982, da preverim, ali imam na voljo še kakšno rabljeno glavo za ceno 99,90€.

Kaj dobim v kompletu?

TURBOTRIMM rezalna glava je sestavljena iz več komponent.

Komplet TURBOTRIMM vsebuje:

 • 6 kom nožev,
 • 3 kom vpenjalnih vložkov (M10x1.25, M10x1, M12x1.75), vsakega naslednjega imate možnost dodatno naročiti po ceniku,
 • spodnja in zgornja nosilna plošča,
 • distančnik,
 • vodilni krožnik z vpenjalno osjo in ležajem (kpl),
 • imbus ključ in ključ 25, ključ za menjavo nožev,
 • 3 kom nosilcev za nože,
 • 3 kom matice,
 • 3 kom podložk,
 • navodila uporabnika  (v primeru izgube navodil, nam sporočite in vam jih pošljemo po pošti ali na mail),
 • Izjavo o skladnosti CE

Produkt ima 12 mesecev garancije!

Opozorilo!

Pred sestavljanjem in prvo uporabo rezalne glave, vam priporočamo, da temeljito preberete navodila za sestavo, uporabo in za varno upravljanje, ki so priložena v paketu.

OBRAZEC ZA NAROČILO  * Navoj vpišite v opombe, seznam najdete tukaj. V primeru, da naročate več kompletov nožev ali več vpenjalnih vložkov, količino zapišite v opombe.


  Polja označena z * so obvezna.

  V kolikor vas zanimajo še druge podrobnosti o TURBOTRIMM rezalni glavi si lahko več preberete spodaj pod rubriko POGOSTA VPRAŠANJA

  Pogosta vprašanja

  Kako sestavim TURBOTRIMM glavo?

  V spodnjem video posnetku je podrobno prikazano sestavljanje TURBOTRIMM rezalne glave. V videu je prikazan tudi postopek menjave nožev.

  Kaj moram storiti pred montažo?

  Pred montažo TURBOTRIMM rezalne glave je potrebno odstraniti nastavek na kardanu. Iz ščita je potrebno tudi odstraniti rezilo, ki reže nitko (ko je nameščena klasična rezalna glava z nitko).

  Kako uporabljam rezalno glavo?

  V spodnjem video posnetku je prikazana uporaba rezalne glave na travniku.

  Rezalno glavo spustite na tla, tako da spodnja plošča drsi po terenu. Vrtenje nožev bo z lahkoto porezalo travo, kot tudi podrast in grmičevje.

  Ali je potrebo kakšno posebno vzdrževanje glave in nožev?

  Glavo preprosto vzdržujete tako, da z glave po uporabi odstranite vso travo, ki je morebiti ostala na glavi.

  Pred uporabo rezalne glave je priporočeno, da so rezalni noži nekaj ur namočeni v vodi. Voda namreč pozitivno vpliva na žilavost materiala, kateri se sicer na soncu in vročini izsuši in lahko postane krhek.

  Zakaj so na plošči pripravljene 4 luknje za nože?

  TURBOTRIMM rezalno glavo lahko uporabljate s tremi ali dvema nožema. Uporabo dveh rezalnih nožev priporočamo pri kosah z nižjo močjo (pod 1,2 kW), uporabo treh nožev pa pri močnejših kosah, z močjo nad 1,2 kW.

  V kolikor uporabljate 2 noža, ju montirajte na nasproti ležeča nosilca za nože, kot prikazuje spodnja shema.

  Ali je potrebo kakšno posebno vzdrževanje glave in nožev?

  Glavo preprosto vzdržujete tako, da z glave po uporabi odstranite vso travo, ki je morebiti ostala na glavi.

  Pred uporabo rezalne glave je priporočeno, da so rezalni noži nekaj ur namočeni v vodi. Voda namreč pozitivno vpliva na žilavost materiala, kateri se sicer na soncu in vročini izsuši in lahko postane krhek.

  Kako namestim nosilce za nože?

  Nosilci za nože so aluminijasti čepi, ki držijo nože vpete na rezalno ploščo. V kompletu dobite 3 nosilce in 3 vijake, s katerimi se privijejo v luknje, ki so pripravljene na rezalni plošči. Nosilci za nože so namensko narejeni tako, da jih je potrebno bolj s pritiskom vstaviti v luknjo. Nosilce je potrebno trdno priviti po domače "zategniti".

  Spodnji video prikazuje privijanje vijakov na ploščo.

  Ostala pogosta vprašanja

  Tako kvalitetna, da ima 12-mesečno garancijo na kvaliteto

  Vsi materiali, od letalskega aluminija do lahkih G-10 kompozitnih mas, so industrijske kvalitete, zaradi česar je rezalna glava TURBOTRIMM praktično neuničljiva. Namenjena je robustnemu delu v kmetijstvu in industriji, kjer sta hitrost in učinkovitost dela na 1. mestu.

  Kose

  Kvaliteta izdelka mi omogoča, da lahko nudim 12-mesečno garancijo na okvare materiala (razen potrošnega). Če bi prišlo do okvare katerega koli dela v obdobju 1 leta po nakupu, vam okvarjen del zamenjam z novim, brezplačno!

  Garancija na kvaliteto izjemoma ne velja za potrošne dele - za rezalne nože in pa ležaj "črne" vodilne plošče, katerega je v primeru intenzivne uporabe priporočljivo zamenjati vsaka 3 leta.

  Izkoristite 30-dnevni preizkus brez tveganja: v primeru nezadovoljstva vam povrnem kupnino

  Kose

  Ker tako zelo verjamem, in kupci to tudi potrjujejo, da je TURBOTRIMM najboljša rešitev za opisane probleme, vam dajem kar 30 dni, da po mili volji preizkušate rezalno glavo in se prepričate o koristih, ki vam jih prinaša.

  In če vas rezalna glava po 30 dneh uporabe ne bi navdušila, mi jo lahko brez slabe vesti vrnete na naslov Roteus d.o.o., Boharina 24a, 3214 Zreče, jaz pa vam povrnem celotno kupnino.

  Tako ne le, da nimate nobenega tveganja – v najslabšem primeru boste še vedno na boljšem, saj bo za vami kar 30 dni preprostega košenja! In ja, rezalno glavo mi vrnete z obrabljenimi noži in brez embalaže, v kolikor bi jo vrgeli proč.