Telefon:    070 718 982 (Klara Očko)   |   Mail:   info@roteus.eu

PREDSTAVITEV PODJETJA

Pod Pohorskimi vrhovi iz majhne vasice Boharine nad Zrečami na severovzhodnem delu Slovenije, naši pogledi segajo vse naokrog. Resnično varnost in zadovoljstvo nam nudi dom. Dom družine Očko, dom gospodarja, s pohorsko popotnico svojih pradedov,  ponosen na svoje korenine, na svojo pohorsko dediščino.Prav zaradi svoje narave je Očkotov ustvarjalen vir neusahljiv, je neustavljiv. In prav zato načrti podjetja Roteus, ki ga vodi, segajo bistveno dlje, kot seže marsikateri pogled. Ne samo v Evropo, ampak druge dele sveta. Ne skriva svojih ambicij, se ne ustavlja. Njegovo poreklo, njegova vztrajnost je vrelec poguma na zelo ambiciozno pot. Danes Franc Očko predstavlja gospodarja vseh časov, gospodarja inovativnih rezalnih glav vseh zelenih površin.

TURBOTRIMM ne reže samo trave, ampak vse od praproti do trmastega grmičevja. Še več, nudi oblikovanje travnih površin za vse ljubitelje lepe pokrajine. Vztrajnost in posluh za povezovanje najboljših,  posluh za podjetništvo ne spi le na pogruntavščini in 40 letnih izkušenj inovatorja/podjetja Roteus, ampak je usmerjen na združevanje moči in sinergije modrosti starejših strokovnjakov in mlajših ustvarjalcev s svežo energijo. Dihamo s kulturo na katero je inovator ponosen, dihamo z ustvarjalnostjo,  podjetnostjo in pohorsko vztrajnostjo. Poslovni načrt nas zavezuje, da nenehno vlagamo, razvijamo in se izpopolnjujemo. Posluh za naravo, v kateri inovator z družino neizmerno rad prebiva ga je navdihnil, da ustvarja produkte, ki so obstojnejši, manj pokvarljivi.

Smo zanesljiv partner resnih poklicnih in ljubiteljskih mojstrov zelenih površin, partner gospodarjev, ki uživajo v lepo oblikovani naravi, v čistih linijah in hitrih rešitvah. Prepričujemo z izdelkom TURBOTRIMM, ki je partner sodobnega časa in gospodarjenja z denarjem. Nepredvidljivo prihodnost, v katero vlagamo in katero ustvarjamo, ustvarjamo za naše rodove. S svojim timom  želimo graditi na spoštljivi kulturi, ohranjati svojo tradicijo, vlagati v mlade upe. Smo dober razvojni partner in podpora večjim proizvajalcem.

Zgodovina podjetja

23.3.2020

Lansiranje produkta

Lansiranje prve serije glave TURBOTRIMM.
22.10.2018

Izvajanje sprememb

Skupaj smo sestavili strokovno ekipo in se podali na podjetniško pot.
16.02.2014

Izvajanje preizkusov

Začeli smo testirati naše prototipe.
11.04.2013

Začetek razvoja

Podali smo se na trnovo pot raziskovanja, testiranja in izdelovanja novega produkta na področju nastavkov za motorne kose.

Poslanstvo

Smo zanesljiv partner resnih poklicnih in ljubiteljskih mojstrov zelenih površin, partner gospodarjev, ki uživajo v lepo oblikovani naravi, v čistih linijah in hitrih rešitvah. Prepričamo z izdelkom TURBOTRIMM, ki je partner sodobnega časa in gospodarjenja z denarjem. Nepredvidljivo prihodnost, v katero vlagamo in katero ustvarjamo, ustvarjamo za naše rodove.

Vrednote

S svojim timom gradimo na spoštljivi kulturi, ohranjamo svojo tradicijo, vlagamo v mlade upe. Smo dober razvojni partner in podpora večjim proizvajalcem.

Z bistrim umom, vrhunskim specifičnim znanjem in zavidljivimi izkušnjami, premikamo meje gospodarjev poklicnih in ljubiteljskih mojstrov košenja, gospodarja vseh zelenic.