Telefon:    070 718 982 (Klara Očko)   |   Mail:   info@roteus.eu

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.turbotrimm.com

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne www.turbotrimm.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Opredelitev pojmov

Ponudnik, upravitelj in lastnik spletne trgovine je podjetje ROTEUS d.o.o., Boharina 24A, 3214 Zreče, ID: SI 43155146, Zavezanec za DDV: DA

Uporabnik je podjetje ali fizična oseba, ki uporablja spletno trgovino www.turbotrimm.com.

 

Avtorske pravice

Vsa vsebina na strani www.turbotrimm.com je avtorsko zaščitena. Logotip, ime strani in trgovine, besedila, slike in druge vsebine so last podjetja ROTEUS d.o.o., Boharina 24A, 3214 Zreče. Prepovedana je uporaba vsebine in slik brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani lastnika spletne trgovine www.turbotrimm.com.

 

Splošne določbe

 1. Veljavnost splošnih pogojev

Določbe splošnih pogojev veljajo za vse storitve elektronskega poslovanja.

Upravitelj spletne trgovine ima pravico do dopolnjevanja in spreminjanja splošnih pogojev. Vsaka sprememba postane veljavna od trenutka, ko je objavljena na spletni strani www.turbotrimm.com . Uporabnik se strinja s spremembami in dopolnitvami, v kolikor po objavi sprememb nadaljuje z uporabo spletne trgovine.

 

 1. Odgovornost za delovanje in vsebino spletne trgovine

Upravitelj spletne trgovine www.turbotrimm.com  na spletne mestu objavlja le prave in posodobljene podatke.

Podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, opravljene na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Spletna stran vsebuje t.i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena  nemotenega delovanja strani.

Po poglavjih smo za vas pregledno pripravili naslednje informacije :

Pomembne informacije o vaših pravicah:

Končne določbe

Upravitelj lahko po svoji presoji odpove ali začasno prepreči dostop in uporabo storitev, ki se nahajajo na spletnem mestu www.turbotrimm.com zaradi kršenja teh splošnih pogojev ali veljavnih predpisov ali kakršnegakoli drugega ravnanja, za katerega družba meni, da je nezakonit oziroma škodljiv.

 

 1. Odgovornost uporabnika

Uporabnik je dolžan uporabljati elektronske storitve v skladu z veljavnimi predpisi in temi splošnimi pogoji. Uporabnik sme uporabljati storitve v svojem imenu in za svoj račun ter v imenu in za račun tistih poslovnih subjektov, za katere ima v skladu z veljavnimi predpisi pooblastilo.

Uporabnik se izrecno obvezuje, da pri uporabi elektronskih storitev ne bo ravnal protipravno ali ogrožal informacijske varnosti elektronskih storitev ali spodbujal tretjih oseb k takšnemu ravnanju.

Uporabnik soglaša, da se bodo katerikoli poslani in potrjeni podatki ali dokumenti, ki so poslani z uporabo elektronskih storitev šteli za popolne in točne.

Uporabnik lahko po lastni presoji in skladno z navodili odpove uporabo elektronskih storitev (odpoved registracije) ter zahteva izbris uporabniškega imena in drugih podatkov, shranjenih za potrebe dostopa do teh podatkov.

 

Registracija in prijava

 1. Obisk in brskanje po spletne strani www.turbotrimm.com

Uporaba spletnega mesta www.turbotrimm.com  je omogočena vsem fizičnim in pravnim osebam. V primeru nakupa izdelka  po želji opravite registracijo ali prijavo. ( NI POTREBNO)

 

 1. Registracija uporabnika

Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa v spletni trgovini. Nakupujete lahko tudi brez registracije.
Prijava v sistem (log in) pa omogoča upravljalcu spletnega mesta, da ustrezno identificira predhodno registriranega uporabnika in mu omogoča kasnejšo opravo nakupa brez ponovne registracije.
Kot uporabniško ime se uporabi elektronski poštni naslov uporabnika, geslo ki si ga uporabnik izbere sam, pa lahko po uspešni prijavi na spletno mesto tudi kadarkoli spremeni.

 

 1. Prijava uporabnika

Prijava v sistem registriranemu uporabniku omogoča nakup izdelka, ogled preteklih naročil, urejanje uporabniškega računa.

 

Postopek nakupa

 1. Nakup

Nakup se izvrši z izborom izdelkov v nakupovalno košarico in ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumb POTRDI NAROČILO odda naročilo, mu spletna prodajalna samodejno "generira - ustvari" in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki ...). S tem je naročilo potrjeno, izdelki bodo poslani v skladu z dobavnim rokom, ki je naveden spodaj.  Če je rok dobave več kot 5 delovnih dni ponudnik obvesti naročnika.
Z nakupom se strinjate, da na podan e-poštni naslov nekajkrat mesečno dobivate reklamna sporočila, od katerih se lahko v vsakem trenutku odjavite s postopkom opisanim v prejeti e-pošti.

 

 1. Dobavni rok

Za blago na zalogi je dobavni rok 2 – 5 delovnih dni. V primeru omejenih količin (zadnji kosi),  bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi. Upravitelj si pridržuje pravico, da v primeru da naročenih izdelkov ni mogoče izdobaviti v naročeni količini, kupcu ponudi možnost od odstopa pogodbe o nakupu ali popravek naročila.

Dobavljivost v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji,... in se še širimo

 

 1. Nakupovalna košarica in oddaja naročila

Kupec opravi nakup z uporabo košarice za nakup, v katero dodaja izdelke, ki jih namerava kupiti. Izdelek se doda v košarico s potrditvijo na gumb "dodaj", s čemer se izdelek izpiše v košarici.

Preden kupec zaključi nakup je potrebno izbrati »način plačila« ter »naslov za dostavo paketa«. V kolikor vsi potrebni podatki za oddano naročilo držijo, ga s klikom na gumb POTRDI NAROČILO kupec potrdi in s tem zaključi nakup.

Na elektronski naslov kupec prejme potrdilo o prejetju naročila, ki je osnova za izdelavo uradnega predračuna (velja le v primeru plačila po predračunu), v primeru plačila po povzetju bo paket oddan v dostavo.

Preden kupec odda naročilo se odpre predogled naročila na podlagi katerega lahko preveri podatke, ki jih je izpolnil za potrebe oddaje naročila. V primeru napačnega vnosa, lahko kupec napake popravi z izborom funkcije Uredi košarico. V kolikor naročila ne želi oddati lahko stran zapre ali zapusti oddajo naročila in tako prekine oddajo in potrditev naročila.

 

 1. Potrditev naročila

Naročilo na spletnem mestu www.turbotrimm.com je potrjeno, ko kupec pri zaključevanju naročila potrdi oddano naročilo na tipko POTRDI NAROČILO in ko prejme povratno avtomatsko e-poštno sporočilo s potrdilom o prejemu naročila.

 

 1. Plačilo in dostava

Cene, ki so navedene na spletni strani, vsebujejo DDV. Vrednost DDV-ja je prikazana v košarici in pri zaključku nakupa. Dostavo izvede Pošta Slovenije.

Na spletnem mestu je omogočena izbira med plačilom z nakazilom na TRR podjetja ali po povzetju.

 • Plačilo oziroma nakazilo na TRR podjetja:
  ko ste izbrali možnost plačila na TRR in to tudi potrdili, boste na vaš mail dobili obvestilo. Na tem obvestilu so navedene  informacije  za plačilo in potek obravnave vašega plačila oziroma naročila. Provizijo izvšitve plačila plačate svojemu ponudniku ( Banka ipd.)
 • Plačilo po povzetju:
  ko ste izbrali možnost plačila po povzetju, boste najprej od našega podjetja dobili obvestilo,da je naročilo sprejeto. Nadalje bomo naročilo obdelali in zaključili, ter vam poslali obvestilo na mail. Ko je naročilo zaključeno, to pomeni, da je oddano na Pošti Slovenije. Nadalje boste od Pošte Slovenija dobili na vaš sms sporočilo o  podrobnosti dostave. Poštar vam bo na vaš domači naslov ali naslov, ki ste ga vpisali v sistem dostavil paket oziroma blago, ki ste ga naročili. Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo pustil obvestilo. Paket boste lahko dvignili na Pošti Slovenije v naslednjih dneh in Pošta vam ne bo zaračunala dodatnih stroškov. Račun lahko poravnate z gotovino, oziroma s tistimi plačilnimi karticami, ki jih omogoča POS sistem Pošte Slovenije.

Strošek obdelave, pakiranja in dostave naročila znaša 4,90 € z DDV do 2kg, večja masa pa po aktualnem ceniku pošte Slovenije objavljenem spodaj.

 

 1. Preklic naročila

Kupec lahko oddano naročilo prekliče na sledeče načine:

 • da po e-pošti posreduje sporočilo z zahtevo po preklicu naročila;
 • izdanega uradnega predračuna v roku 5 dni od njegovega prejetja ne plača;

 

 1. Zavrnitev naročila

V kolikor podjetje svojih obveznosti ne more izpolniti, ker blago ni razpolago ali ker ni pogojev za opravljanje storitev bo upravitelj o tem nemudoma obvestil uporabnika in mu vrnil vsa morebitna predhodno opravljena plačila na enak način, kot če bi šlo za odstop od pogodbe.

 

 1. Sklenitev pogodbe in izpolnitev pogodbe

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki in sicer na strežniku spletnega mesta www.turbotrimm.com , uporabniku pa je dostopna v uporabniškem profilu (Moj račun). Kupec pa lahko, kadarkoli v času trajanja pogodbenega razmerja, zahteva predložitev pogodbenih pogojev v pisni obliki.

V kolikor za naročeni izdelek kupec ni prejel računa ali potrdila po pošti skupaj z izdelkom, nas je dolžan o tem nemudoma obvestiti.

 

Pomembne informacije o vaših pravicah

 1.  Odstop od pogodbe brez razloga in vračilo blaga:

Seznanjamo vas, da imate po 43. členu ZVPot pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga brez navedbe razloga odstopite od nakupa in nam vrnete blago. V času oglaševalske kampanje ( od 23.2.2023 do preklica) je ta pravica razširjena na 30 dni  in je blago lahko rabljeno in v nespremenjeni količini (razen porabljeni noži), v originalni embalaži, s priloženo kopijo računa in ostalih spremnih dokumentov. Če to pravico izkoristite, bomo takoj po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, povrnili vse, kar ste plačali za nakup blaga.

Po 7 odstavku 43. d člena tega zakona, bo edini strošek, ki ga boste zaradi tega imeli, neposredno povezan strošek z vračilom blaga (npr. poštnina za pošiljanje blaga, stroški neposredne dostave blaga, v kolikor se ne vrne po pošti…).

Podjetje vam bo vrnilo plačila z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili, razen, če izrecno zahtevate uporabo drugega plačilnega sredstva in če zaradi tega ne nosite nobenih stroškov.

O vaši odločitvi za odstop od nakupa morate (s pismom, poslanim po pošti ali elektronski pošti) z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje:

ROTEUS d.o.o.Boharina 24a, 3214 Zreče, Slovenija


info@roteus.eu

V ta namen lahko neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec PDF (tukaj si ga lahko natisnete).

Pogoj za vračilo plačil je, da vrnete blago. Pri tem je zelo pomembno, da nam blago vrne:

 • nepoškodovano;
 • v nespremenjeni količini;
 • nerabljeno;
 • v originalni embalaži;
 • s priloženo kopijo računa in vseh ostalih spremnih dokumentov;

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler ne predložite dokazila, da ste blago poslali nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

 1. Reklamacija

Če boste ugotovili, da produkt nima takšnih lastnosti, kakršne smo vam ob predstavitvi produkta obljubili, ali če produkta ni možno uporabljati za namen, za katerega se ga običajno uporablja, ker je npr. poškodovan, ker ne deluje, ali ker ne deluje tako, kot bi moral delovati, nas morate o tem pisno (priporočena pošta, e-mail) obvestiti najkasneje v roku 2 mesecev od takrat, ko ste to napako odkrili. Pri tem morate natančno opisati napako in nam omogočiti, da blago pregledamo. Priložiti morate tudi vso dodatno opremo za blago ter kopijo računa.

Na reklamacijo vam bomo odgovorili v roku 8 dni. V kolikor bomo ugotovili, da je zahtevek neupravičen, bo strošek vrnitve artikla bremenil vas.

Če bomo ugotovili, da je vaš zahtevek upravičen, boste imeli pravico zahtevati popravilo artikla, znižanje kupnine (v sorazmerju z napako), zamenjavo blaga ali pa vračilo kupnine (v tem primeru se kupnina lahko zniža za čas uporabe artikla, vendar največ za znesek, za kolikor se je artiklu zaradi uporabe znižala tržna vrednost).

Pridržujemo si pravico, da vašo reklamacijo zavrnemo v naslednjih primerih:

 • če ima blago mehanske poškodbe na ohišju ali pa na komponentah;
 • če kupec ne predloži kopije računa;
 • če je blago poslano na naš naslov z odkupnino;
 • če je zaradi nepravilnega pakiranja in odpreme prišlo do mehanskih poškodb na artiklih ali povzročene kakršnekoli okvare;
 • če k artiklom ni priložena vsa oprema, ki je bila stranki posredovana ob nakupu.

Vse gornje pravice vam pripadajo iz naslova naše odgovornosti za stvarne napake, medtem ko lahko vaše pravice iz naslova garancije za brezhibno delovanje stvari uveljavljate skladno z našo garancijsko izjavo, v kolikor vam je bila le-ta dana.

 1. Garancijska izjava

Z  izjavo se obvezujemo, da bomo brezplačno odpravili vse okvare in napake v garancijskem roku, ki traja 12 mesecev.

 V letu 2023 garancijo razširjamo iz 12 na 36 mesecev, torej garancija velja 3 leta.

Garancijski rok velja od datuma prodaje proizvoda kupcu pod sledečimi pogoji :

 • da je do okvare prišlo vsled ne kvalitete materiala ali izdelave
 • da se je kupec ravnal po navodilih proizvajalca
 • da je bila rezalna glava pravilno vzdrževana
 • da je uporabnik prekinil z uporabo proizvoda, ko je zaznal okvaro

Garanciji ne podležejo :

 • noži (rezila) rezalne glave,
 • ležaj

Uporabnik rezalne glave izgubi vse pravice do garancije v sledečih primerih :

 • če se uporabnik proizvoda ne ravna po navodilih za uporabo in vzdrževanju rezalne glave
 • če je napaka nastala zaradi nestrokovnega rokovanja s proizvodom
 • če uporabnik sam vrši popravilo proizvoda ali njegovih delov brez soglasja proizvajalca

Roteus d.o.o. izjavlja, da jamči za lastnosti ali brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku.  Ozemeljsko območje veljavnosti garancije : Slovenija

Podjetje Roteus d.o.o. se obvezuje, da bo proizvod v garancijskem roku brezplačno popravilo v svojih servisnih prostorih. Proizvod, ki ga ne bi mogli popraviti v 45 dneh, bomo na željo kupca zamenjali z brezhibnim proizvodom.

Garancija prične teči z datumom nakupa rezalne glave, kar kupec dokaže z računom. Podatki o prodanem proizvodu so razvidni na izdanem računu. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

Pooblaščen servis :

 

Roteus d.o.o. , Boharina 24 a , 3214 Zreče
e-mail : info@roteus.eu

telefon 070 741 777 Franc Očko

 

Končne določbe

 1. Mnenja in pritožbe uporabnikov

Uporabnik svoja mnenja, povpraševanja, komentarje, pritožbe in ugovore naslavlja na sedež družbe ROTEUS d.o.o. (www.turbotrimm.com) ali na elektronski naslov: info@roteus.eu. Morebitne pritožbe upravljalec rešuje prednostno in v duhu dobrega poslovnega sodelovanja. V ta namen bo upravljalec kupcu v roku 8 dni od prejetja pisne pritožbe potrdil, da je prejel njegovo pritožbo ter ga obvestil o poteku postopka ter o predvidenem času obravnave.

 1. Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno s 3. odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZlsRPS) izjavljamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniških sporov, ki bi nastali v postopkih prodaje naših artiklov.

Roteus, ki kot ponudnik blagovne znamke TURBOTRIMM omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 1. Podatki o upravitelju / upravljalcu

Upravitelj spletne strani www.turbotrimm.com je podjetje ROTEUS d.o.o., Boharina 24A, Boharina, 3214 Zreče, ID za DDV: SI43155146, matična št.: 5724759000. Podjetje vpisano v sodni register v Celju ,št.vložka 1/05149/00, Srg2015/27408.  Zavezanec za DDV : DA

 1. Veljavnost splošnih pogojev poslovanja spletne trgovine TURBOTRIMM.COM

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na spletni strani www.turbotrimm.com.

Facebook nagradna igra - splošni pogoji sodelovanja

OSNOVNI PODATKI O NAGRADNI IGRI

Organizator nagradne igre je podjetje Roteus d.o.o., Boharina 24a, 3214 Zreče (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra ni v nobeni povezavi z družbenima omrežjema Instagram (v nadaljevanju Instagram) in Facebook (v nadaljevanju Facebook), ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani Facebooka ali Instagrama. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec ni Instagram, ampak organizator. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator – in ne Facebook ali Instagram. Facebook ali Instagram ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

Nagradna igra bo potekala v času od 08.03.2023 do vključno 12.03.2022 ob polnoči. Udeleženci lahko v nagradni igri sodelujejo preko Facebooka.

Pogoji nagradne igre in dodatne informacije o nagradni igri so objavljeni na Instagram strani turbotrimm, Facebook profilu TURBOTRIMM in na spletni strani TURBOTRIMM.

UDELEŽENCI NAGRADNE IGRE

Za sodelovanje v nagradni igri veljajo le omejitve, določene v teh pravilih nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati pravnim osebam.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

NAVODILA NAGRADNE IGRE

Udeleženec sodeluje v nagradni igri tako, da v komentarju zapiše svoje ime ali ime prijateljev - vendar navajanje imen drugih oseb ni pogoj (zadostuje zapis svojega imena). V kolikor je udeleženec mladoletna oseba, mora za sodelovanje v nagradni igri pridobiti dovoljenje starša ali zakonitega skrbnika. Mladoletna oseba lahko nagrado v primeru, da je izžrebana, prevzame le s privolitvijo starša ali zakonitega skrbnika.

NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE

Organizator bo v okviru te nagradne igre podelil 1x TURBOTRIM Maxi disc kosilno glavo s kompleteom treh nožev v vrednosti 129,90 EUR.

Žrebanje ne bo javno, izvedel pa ga bo organizator. Žrebanje bo izvedeno s pomočjo računalniškega programa na podlagi ustrezno kvalificiranih objav na obeh družbenih omrežjih.

Termin žrebanja: 13.03.2023

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec strinja z objavo imena in priimka v okviru izžrebancev te nagradne igre. Organizator bo izžrebanega o prejeti nagradi obvestil najpozneje v roku 2 (dveh) delovnih dni po izvedenem žrebanju oz. po zaključku nagradne igre, in sicer z objavo na Instagram profilu turbotrimm ter Facebook profilu TURBOTRIMM in s pozivom, da na zasebno sporočilo Instagram profila turbotrimm ali Facebook profila TURBOTRIMM pošlje sporočilo s svojim imenom, priimkom in naslovom, kamor mu bo organizator poslal nadaljnja navodila za prevzem nagrade.

V primeru, da se izžrebanec v roku 3 (treh) delovnih dni od obvestila o prejemu nagrade na Instagram profilu turbotrimm ali Facebook profilu TURBOTRIMM ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Po prejemu popolnih podatkov bo nagrada nagrajencu poslana po pošti v roku 10 (desetih) delovnih dni. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade.

NAGRADA NAGRADNE IGRE

Nagrajenec prejme kosilno glavo Turbotrimm maxi disc s kompletom treh rezil (129,90€).

Sodelujoči so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo za dohodnino za nagrade plača organizator, nagrajenci pa so kot zavezanci za dohodnino (2. odst. 35. člena ZDavP-2) organizatorju dolžni pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno izpostavo, svojo davčno številko) in sicer najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o prevzemu nagrade (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu). Predložitev navedenih podatkov je pogoj za prevzem vsake nagrade, katere vrednost presega 42 EUR z DDV.

Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od soorganizatorjev ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Soorganizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani predpisani osebni podatki) prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca. V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, bo organizator odvedel akontacijo dohodnine za njegovega starša oz. njegovega zakonitega zastopnika. Druge morebitne davčne obveznosti ali kakršne koli druge stroške, vezane na nagrado, nosi nagrajenec sam.

IZKLJUČITEV IZ NAGRADNE IGRE

V primeru kršitve navedenih pravil nagradne igre si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradne igre brez predhodnega opozorila. Izključene bodo osebe, ki uporabljajo nezakonite pripomočke (npr. hackertools, viruse itd.) ali si drugače pridobijo koristi s pomočjo manipulacije (ena fizična oseba z več Instagram profili). Tudi osebe, ki sodelujejo v imenu tretjih oseb (z njihovo vednostjo ali brez njihove vednosti) so lahko izključene iz nagradne igre. Prav tako se za kršitev šteje sodelovanje preko društev nagradnih iger, avtomatskih storitev in predvsem preko profesionalne službe z nagradnimi igrami. V primeru izključitve sodelovanja iz nagradne igre, se lahko nagrajencu naknadno odvzame nagrado oz. se od nagrajenca zahteva nazaj že izročena nagrada. V kolikor naknadno izključeni nagrajenec ne razpolaga več z izročeno nagrado, se lahko od njega zahteva denarni znesek v višini vrednosti prejete nagrade.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Organizator ni odgovoren za neposredno ali posredno škodo, ki izhaja iz sodelovanja v nagradni igri, če je strežnik nedosegljiv, razen če je to mogoče pripisati skrajno malomarnim ali namernim dejanjem, ki jih je organizator dolžan zastopati. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, izpade omrežja ali električne energije. Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča.

ZASEBNOST IN VAROVANJE PODATKOV UPORABNIKA

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev udeleženca za zbiranje osebnih podatkov za namene izvedbe nagradne igre.

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zreče, 08.03.2023

Pomembne datoteke (za prenos in tisk)

* dokument je relevanten samo pri nakupu na daljavo (telefon, mail, v trgovini) in ne pri nakupu preko spletne trgovine.