Telefon:    070 718 982 (Klara Očko)   |   Mail:   info@roteus.eu

25.9.2020 – Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo končno dobili dostavljeno še zadnjo komponento, ki smo jo tako zelo nestrpno pričakovali. 

Spoštovane stranke, naročniki TURBOTRIMM rezalne glave!

V našem podjetju smo bili tudi čez poletje delovni in pridni. Naročeni TURBOTRIMM kompleti so v zadnji fazi sestavljanja in pakiranja.

Koronavirus nas je, kot tudi premnoga Slovenska in tuja podjetja, malo ustavil. A ne povsem. Čez poletne mesece smo neutrudno delali s ciljem, da vam čimprej odpošljemo naročeno rezalno glavo TURBOTRIMM – da boste z njo lahko opravili vsaj še eno letošnjo košnjo in tako spoznali vse prednosti naše inovacije.

V kratkem pričakujemo dobavo še zadnje komponente s strani našega partnerja, ki je potrebna za brezhibno in varno delovanje rezalne glave. Potem pa sledi le še pakiranje v lične nove škatle in odprema naročil.

Na tej strani boste v prihajajočih dneh našli vse potrebne informacije in obvestila, ki se tičejo odpošiljanja naročenih rezalnih glav. Prednostno bodo odposlana že plačana naročila.

Izdajo računa, odpošiljanje in reševanje morebitnih reklamacij, bomo neposredno vršili v podjetju Roteus d.o.o., ki je lastnik in proizvajalec rezalne glave TURBOTRIMM. Za naročila, ki so že bila plačana preko spletne banke, pa bo račun izdalo podjetje NaTV d.o.o., ki je upravljalo s spletno stranjo www.kosa.si, katero vam bo račun za plačano rezalno glavo poslalo po pošti.

Za dodatne informacije ali morebitne spremembe naročila nam pišite na info@roteus.eu .

7.9.2020 - Zaradi koronavirusa je dobava zadnje komponente v rahli zamudi. Le ta je že na carini in jo pričakujemo v kratkem. Tudi mi smo že v nestrpnem pričakovanju. Iskrena hvala tudi vam za potrpežljivost.

19.9.2020 - Še vedno zelo zelo nestrpno pričakujemo dostavo zadnje komponente, ki se nažalost še vedno nahaja v Angliji. Ne moremo verjeti kakšen vpliv na gospodarstvo ima koronavirus? Vsaki dan pri prevozniku preverjamo stanje, vendar nam v opravičilo govorijo le, da naj bomo potrpežjivi, da delajo po najboljših močeh. Zelo nam je žal za zamudo pri dostavi. Takoj ko dobimo dostavljeno vas z največjim veseljem obvestimo. Resnično se vam zahvaljujemo za vaše potrpljenje in razumevanje ter najpomembneje zaupanje.

25.9.2020 - Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo končno dobili dostavljeno še zadnjo komponento, ki smo jo tako zelo nestrpno pričakovali. 

Res je, tile ukrepi in zaostanki s Corono virusom so nam povzročili kar nekaj sivih las in nestrpnega pričakovanja.  Ko smo v mesecu maju načrtovali tako veliko serijo, smo se projekta lotili zelo ambiciozno, drzno v tem nepredvidljivem času.

Zelo hvaležni smo našim partnerjem, da so nas podprli in nam izdelali vse  kvalitetne komponente, ki izpolnjujejo naše standarde kakovosti.

Zelo hvaležni pa smo vam vsem, ki  verjamete nam in produktu, še posebej bi se pa želeli zahvaliti  tistim ,ki ste nam vnaprej zaupali vaš denar in potrpežljivo čakali . Iskrena hvala.

Sedaj se bomo potrudili, da vam TURBOTRIMM čimprej dostavimo.  Vsem  vam bomo podaljšali garancijo vse do 31.12.2021.

Vsi tisti, ki pa ste plačali vnaprej pa vam bomo v znak zaupanja priložili še tri nože brezplačno.

V kolikor so še kakšne spremembe, nam jih prosimo čimprej javite na info@roteus.eu, ker čez vikend začnemo pripravljati za odpošiljanje. Tako lahko pošiljko pričakujete v naslednjih dneh.

Dragi kupci, resnično smo vam zelo hvaležni, ker ste podprli prvi naš tako velik projekt. Naj vam TURBOTRIMM dobro služi. Mogoče letos res ne bo veliko priložnosti  za košenje, vendar boste pa polno pripravljeni za košnjo spomladi.

Še enkrat iskrena hvala za zaupanje in potrpežljivost,

Ekipa TURBOTRIMM

Hvaležni smo za vsako naročilo in zaupanje!