Telefon:    070 718 982 (Klara Očko)   |   Mail:   info@roteus.eu

Agra 2019 zlata medalja

AGRA 2019 – Zlato za TURBOTRIMM

 

TURBOTRIMM glava za motorne kose je na sejmu AGRA 2019 prejela prestižno zlato medaljo!

 

V Gornji Radgoni se je med 24. in 29. avgustom odvijal že 57. sejem AGRA, mednarodni kmetijsko-živilski sejem. Letos smo se prvič predstavili tudi z našim produktom TURBOTRIMM. Stojnico podjetja Roteus d.o.o. ste lahko obiskali v hali A2, na mestu 302. Na naši stojnici se je ves teden odvijal precej pestro. Veseli smo, da smo mnogim obiskovalcem sejma lahko iz prve roke ponudili informacije o našem inovativnem produktu.

Roteus d.o.o. stojnica AGRA 2019

Roteus d.o.o. - stojnica AGRA 2019

AGRA 2019 - Zlato za TURBOTRIMM

Ocenjevanje je potekalo 22. in 23. avgusta 2019 na sejmu AGRA, Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni. Na ocenjevanju je sodelovalo 26 podjetij, komisija je ocenila 42 prijavljenih eksponatov. Podeljenih je bilo 27 zlatih medalj in eno smo domov odnesli tudi mi v podjetju Roteus d.o.o., za naš izdelek TURBOTRIMM glavo - izdelek nove generacije na področju rezalnih priključkov za motorne kose. Ponosni in veseli smo, da nas je stroka prepoznala kot perspektivno podjetje, naš produkt pa ocenila z najvišjim odlikovanjem!

Če ste nas slučajno zamudili na sejmu, lahko vse o našem produktu izveste na spletni strani. Če pa smo vas že prepričali, pa vas le nekaj korakov loči od nove glave za košenje trave - obiščite našo trgovino!