Telefon:    070 718 982 (Klara Očko)   |   Mail:   info@roteus.eu

TURBOTRIMM na sejmu v Komendi

TURBOTRIMM na sejmu v Komendi - jesenski sejmi so v polnem zamahu. Po sejmum AGRA je eno glavnih prizorišč tudi sejmišče v Komendi.

Obiščete nas lahko med 4. in 6. oktobrom 2019, na jesenskem kmetijsko obrtnem sejmu. Kot na sejmu v Gornji Radgoni, bomo tudi tokrat predstavljali naš produkt TURBOTRIMM, izdelek nove generacije na področju rezalnih priključkov za motorne kose. Stojnico podjetja Roteus d.o.o. lahko obiščete vsak dan sejma. V petek od 10.00, v soboto in nedeljo pa že od 9.00 ure zjutraj, pa vse do 18.00 ure. Na sejmu se bomo nahajali v šotoru Z236 skupaj s podjetjem Ekoteh.

Na 50.000m2 površin se bo predstavilo več kot 650 razstavljavcev iz Slovenij in sosednjih držav. Organizatorji pričakujejo več kot 120.000 obiskovalcev v treh sejemskih dneh. Na sejmu je za obiskovalce omočen brezplačen vstop! Poleg razstavljavcev iz različnih kmetijskih ter obrtniških panog boste lahko poslušali tudi strokovna predavanja in predstavitve. Ogledali si boste lahko razstavo Slovenskih tradicionalnih in avtohtonih pasem konj, vsak zaključek sejemskega dne pa bo tudi zabava z živo glasbo.

Roteus d.o.o. na sejmu Komenda 2019

TURBOTRIMM na sejmu v Komendi

Na sejmu si boste lahko ogledali, preizkusili TURBOTRIMM rezalno glavo in jo seveda tudi kupili. Tekom sejma pa vam ponujamo še posebno ugodnost! S kuponom si zajamčite 3 dodatne nože, za vašo TURBOTRIMM rezalno glavo! Tako ne boste dobili le 6 nožev, ki so v kompletu z rezalno glavo, ampak 9 rezalnih nožev!